2012. október 16., kedd

lakberendezzük a gyereket

igen, nálam ez is szorosan a témához kapcsolódik. sőt, amióta rájöttem, hogy ez a hobbim, kicsit felmentettem magam a gumiszobára várakozók sorából - elvégre mindenkinek van egy hobbija, nem? :) ezért időről időre kényszert fogok érezni, hogy gyerekruha összeállításokat is megosszak veletek, remélem nem baj!

miért éppen a next? mert nem bánnak csínján a vagány színekkel és mintákkal a ködös, esős angliában. talán épp ezt akarják ellensúlyozni, nem tudom. mindenesetre sokat lehet tőlük tanulni. a jó ízlés ugyanis egy dolog, amíg a színek és minták biztonsági korlátain belül mozogsz... de ők kicsit megtanítanak elszakadni ettől és merészebbnek lenni... hát innen a párhuzam :)

alma pedig? ő szereti a pörgős szoknyákat, a pörgős tunikákat, a pillangókat, a szívecskéket és a flittereket, a többi pedig nem érdekli. és nem is ez a dolga. nem szabad, hogy érdekeljék a márkák, az árak, a különbség, amit képes ez az emberek közé ékelni. ezekkel a szomorú tényekkel ráér később megismerkedni. neki most az a dolga, hogy édes legyen és ha kell, akkor a hasán kúszva fedezze fel a világot. (játszóruhában persze :)))))))))))))

ps. a jó minőség másik nagy titka, hogy tovább értékesíthető. ehhez csak találni kell egy olyan kislányos anyuka közösséget, akik hasonlóan bolondulnak mindezért és minden további méret és szezonváltásod "ingyen" lesz az eladott szettek árából. köszönjük teszvesz :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése