2012. október 16., kedd

nulladik nap

bizseregnek az ujjaim, hogy kezdjem már el, kezdjem már el ezt a blogot... :) ez azt jelenti, hogy innentől kezdve szigorú(bb)an fényképezek mindent, amit készítek, igyekszem feltölteni a korábbiakat is (imádkozzunk együtt, hogy megkapjam hozzájuk a profi fotókat is :))) és néha mazsolázom majd a nekem tetsző ötletek közt...

muszáj elkezdenem. az új számítógép itt van, készen áll. a fájljaim nagy része azonban nem (tehát kb. egyetlen fényképem sem) érkezett még át a másik gyengélkedő gépről - de sebaj, remélem nem fogtok haragudni, ha NEM IDŐSORRENDBEN történnek az elején a dolgok, ugye? és ezt tekintsük is az első körkérdésnek... ugye nem? :)))))

ps. valaki segítsen nekem a blog szépítésében, mert ehhez viszont nem értek eléggé... és szeretném ha nagyon szép lenne. köszönöm előre is!

az alábbi nagyon találó sorokkal zárnám ezt a bejegyzést - ez fel fog majd kerülni a falamra az ÚJ HÁZBAN...  (ezt a kifejezést sokszor fogjátok még hallani tőlem - részben, mert nem csak vágy, hanem kicsit szükség is és mindenképp be kell vonzanom!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése