2012. október 29., hétfő

pszichológusi rendelő - munka közbeni fotó

ígértem rendes munka közbeni képeket is... (a helyzet az, hogy az ünnepek miatt a számítógép még mindig nem került el a szervizbe, így még mindig nincsenek meg a képeim, de van mondjuk egy friss, ami legalább helyben van, így azt meg tudom mutatni :)

szóóóval adott volt egy üres lakás, ahol hangulatos rendelőt igyekeztünk létrehozni. ennek az egyik helyiségét tudom most megmutatni, bár még csak félig kész, mert csomó minden hiányzik (természetesen lesz még róla szó - és kép - a későbbiekben), de addig is lássunk egy jó kis "előtte - utána" képet és mindenki döntse el magának, hogy akar-e róla beszélni :)))))

ps. kéretik figyelembe venni, hogy nem tudok fotózni és a későbbiekben ígérem, hogy az előtte-utána képek valóban tök ugyanabból a szögből lesznek lefényképezve. valamint onnan is látszik, hogy ezt most csak magamnak fotózgattam, hogy a párnák is össze-vissza állnak. de ami késik, nem múlik: majd ha tényleg készen leszünk.

elérhetőség:
varga anna, klinikai szakpszichológus
anna.varga@comitel.hu

ebbe vágtunk bele...most pedig itt tartunk... :)

8 megjegyzés:

 1. Eszter, a falon a csokibarna felület milyen anyagból van?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. sima tapéta :) 210 fölött ugyanannak a tapétának a krém színű változatát láthatod, abba fut át a virág minta :) rendelő lévén diszkrétnek kellett maradni, így tulajdonképpen csak a fény adja ki a mintát, de nagyon szép tapéta, ugye? :)

   Törlés
 2. gyönyörűséges...lehet majd egy lakber. kérdésem?
  tudod mit, gyorsan le is írom, legfeljebb aszondod, hagyjalak.
  van egy felnőtt méretű 1 személyes galériaágyunk. Úgy volt, h azon alszik a nagylány, de fél a magasban. Leszerelni nem akarjuk, mert egymillió csavarral van a falhoz rögzítve, és alatta van Peti heverője. A kérdés: van-e valami ötleted, hogy kb. 170 cm magasan mit lehet kezdeni az ággyal, mivé lehetne átalakítani? Ja, és van rá szokás szerint 1 forintunk...hm?:-)

  VálaszTörlés
 3. a mérete 90x200...körben leesésvédő van, olyan 15 centi, bemászni a létráról lehet.
  (utálom a captcha-kat, sose látom a betűket rendesen, ötszázadszorra tudok küldeni hsz-t:)))

  VálaszTörlés
 4. no de mennyi mindehhez a belmagasság? :)

  VálaszTörlés
 5. hááát, az sajna elég kevéske bármi használhatóhoz szerintem. ha csak nem szeretne fent kuckózni vagy ilyesmi. hmm?

  VálaszTörlés
 6. De, szeretne, csak most fél, mert magas, és mert a leesésgátlótól nem lát ki rendesen. Valami olyasmin filózok, hogy körbe kéne venni valami átlátszó-áttetsző anyaggal, ami elég magas ahhoz, hogy ne féljen, és kilátást is enged. Vannak ezek a készen kapható alvókuckók, na az szóba sem jöhet, meg nem is alvásra kéne, hanem ilyen fenti elbújós ultrabiztonságos játszósnak. Eszembe jutott ilyesmi, hogy vastagabb farostlemezből kivágni virágokat, és egy-két csavarral rögzíteni a leesésátlóhoz, így akár a plafonig is érhetne, és ha elég sűrűn vannak a virágok, az biztonságérzetet ad, mégse olyan ketrec-szerű..vagy de?

  VálaszTörlés