2012. október 22., hétfő

szökésben lévő hajcsatok - tippek lányos anyáknak

(naná, mert én is az vagyok, így kivétel nélkül mindig "életszagú" lesz, amit írok ebben a témakörben :))

a szülinapi buli, az szülinapi buli. tehát sok nasizással, sikítozással, királylányos ruhákkal, tütükkel - és persze a meglévő tündérszárny és hajcsat készletek teljes mértékű kihasználásával...

az imént szedtem össze a lakás különböző pontjairól egy olyan 10396723615132 db hajcsatot... ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy a hagyományos "nyissunk nekik egy dobozt" felkiáltás mennyire lejárt már. kicsit utánanéztem hogyan is tudnám másképp megoldani a tárolásukat. bárki elkészítheti otthon, könnyű, vidám, színes, ráadásul teljesen átlátható lesz a "készlet" - és nem utolsó sorban remek dekorációs ötlet egy lányszobába!

nézzük a legegyszerűbbet: régi, kidobás előtt álló képkeret, egy kis vidám akril festék, filc vagy virág dekoráció, szalagok... hát nem édesek? (és hasznosak.)


  ha nincs kéznél képkeret, szerintem az is megfelel, ha fogsz egy hungarocell darabot (vagy kb. bármit), bevonod egy vidám anyaggal (a ragasztópisztoly jó barátod :) és erre húzol szalagokat a csatoknak.


a kreatívak és varrni tudók pedig még több ötletes módon tárolhatják ezeket a kis színes fogyóeszközöket (egy nap ovi = egy csat nálunk :)))
 

a haladó ragasztópisztoly és szalag tulajdonosok a hajpántok tárolását is könnyen meg fogják tudni oldani...  - remek program egy esős délutánra a gyerekkel, szigorúan házimunka helyett javaslom! :)


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése