2012. november 22., csütörtök

csíkok bűvöletében - egy férfi hálószobájában

én imádom a csíkokat. egyszerű, hatékony módja egy tér feldobásának - és egyben a már meglévő kiegészítőkhöz való igazításához.

miért mondom ezt? mert néha találékonynak kell lenni és én egyre inkább hajlok arra, hogy saját kezembe vegyem a megoldást. tehát ha megtalálom a férfi ember számára a tökéletes, vagány fényes, virágos, mégis "pasis" textíliát, majd hiába keresem heteken keresztül a megfelelő tapétát hozzá... akkor elkészíttetem azt, amit látni szeretnék - csak kicsit másképp!

kérlek vedd figyelembe: a kép a 75%-os készültséget mutatja, átmeneti lámpákkal, a falról pedig hiányzik még egy képtartó polc képekkel, valamint egy ezüst home felirat. de a reneszánsz mintához illő csíkok nagyon is a helyükön vannak, nem? :)

íme, a kiválasztott anyag, amelybe beleszerettünk:

 
hozzá passzoló csíkos tapétát nem találván, született egy teljesen egyszerű skicc az elképzeléseimről (a konkrét dulux kódokat is itt találod)...


innen indultunk:


így folytattuk...alakul, alakul...
és végül ide jutottunk :)(a fent említett hiányzó részleteket pedig képzeljük hozzá - amint meglesznek, újra jelentkezem a helyszínről :))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése