2012. november 10., szombat

éljen az aszimmetria :)

nagyon rövid előszó: elnézést a pár napos eltűnésért, de végre végre az új (!) gépem visszatért a szervizből (!) - hallelujah!!!! :) "csak" egy hétig tartott nekik... (nem én mentem be érte, mert én hangosan balhéztam volna... de nem is ez a lényeg. hanem, hogy hazatért végre és így ismét tudok írni, sőt a saját fényképeim is épp vándorolnak át... :)

szóval vissza az aszimmetria kérdéséhez... ez azért érdekes, mert köztudottan szimmetria mániás vagyok. képes vagyok mr. monkká válni és egy baráti beszélgetés közben élére állítani a dolgokat a kávézó asztalán vagy az esküvői násznép érkezése előtt két perccel elrendezni tökéletesen a fogadásra kikészített poharakat, mert hogy néznek már ki, hogy össze-vissza állnak :)

szóvel szeretem a letisztult dolgokat, szeretem a szimmetriát, szeretem a rendet. (hahaha.)
éppen ezért hadd lássunk egy kis aszimmetriát. ugyanis van pár olyan helyzet, amikor kifejezetten utálom a szabályosságot - az egyik ilyen a KÖNYVESPOLC esete. a könyvespolcok ugyanis rém unalmas dolgok, lássuk be. imádom, amikor kicsit megbolondulnak - vagy nagyon :)

kezdjük a legegyszerűbb megoldással, egy korábbi "tervezésem" méretre készítve - azért lássuk be, nem igényelt nagy ész munkát, de semmiképp nem szerettem volna a szabályos polcokat viszontlátni ebben a gyönyörű házban, amelyről még fogok feltölteni képeket később, mert bőven van mit, a kedvenc munkám volt :)


 a következőt pedig böngészés közben találtam, miközben próbáltam megfejteni a "legyen is a fejem fölött polc, de mégsem" helyzet megoldását - nekem ez például tetszett nagyon...


erre a polcra ma találtam rá. izgalmas, olyan mintha olyannyira táncolna, hogy kicsit elcsúsztak volna a részei - és mindössze 33.200,- ft (lásd itt: enterieur.hu )de elindulhatunk az extrém irányába is persze... csak ne most, mert ez más "napra" tartozik.
egy apró példa csak egy nemrég látott filmből... 


ugye, hogy mégsem mindig unalmasak a könyvespolcok? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése