2012. november 5., hétfő

hol kávézunk ma reggel?

mi felnőttek hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy már nem vagyunk gyerekek... a gyerekek pedig? ők nem hisznek semmit, mert nem gondolkodják túl ezt a kérdést (sem), egyszerűen jól érzik magukat. a hintával az égig repülnek és közben önfeledten nevetnek.

te mikor hintáztál utoljára? de úgy igazán. idén nyáron a szőlőszem farmon nyaraltunk, ahol a játszótéren hatalmas hinták voltak, még én is belefértem. egyik este zsanni barátnőmmel gyerekek nélkül mentünk ki és találd ki mit csináltunk? vagy egy órán át hintáztunk és isteni volt!

mi, az ún. "felnőttek", akik titokban imádnánk gyerekek lenni megint, jó esetben veszünk egy hintaágyat, mert az milyen kellemes. és aztán ritkán ülünk bele. de eszembe jutott egy kép, amit régebben láttam egy eladó gödöllői házról... a ház csodaszép, egy hölgy tervezte és ez minden szegletéből kiderül. (nekem személy szerint a sehonnan nem látható külön teregető terasz volt a kedvencem :))) szóval kutattam egy kicsit a neten és megtaláltam ezt a képet amit kerestem...

én tudod hol szeretnék kávézni reggel? mondjuk ennek a háznak a teraszán, ebben a hintában, összegömbölyödve, a messzeségbe tekintve... ez egy olyan dolog, amelyet majd abban a bizonyos "új házban" meg kell valósítanunk. és nem, kivételesen a gyerekeknek - hanem magunknak.

mert hintázni bizony sokkal jobb, mint gondolnád :)


ez sem lehet kényelmetlen...


ezen a teraszon pedig szintén szívesen elidőznék...


és miért ne lenne boldog egy hinta a gyerekszobán belül? komoly design elem is lehet a nappalinkban, a híres bubble chair...


mindenesetre kezd kirajzolódni egy kép előttem a jövöről... :))))


ilyen szép napot kívánok mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

  1. Big lájk...ééén is AKAROK egy ilyet, MOST.
    Mondjuk mindjárt leszakad az ég, és kb. orkán erejű szél fúj, de majd a télikertben is lesz hinta, és onnan nézem a vad vihart...csokibarna takaróba bújva kávézgatni, és hallgatni az eső kopogását egy kis meleg "fészekből"...mmm:)

    VálaszTörlés
  2. igeeeeeeen - a fedett erkély és a meleg takaró csodákra képes :))))))

    VálaszTörlés