2012. november 17., szombat

tütü néni

minden nap több órán keresztül tudnék beszélgetni a next ruha kreációiról... olyannyira megfogtak, szenvedélyemmé váltak, nem tagadom. minden egyes apró részletüket imádom - sőt épp ez az: a részleteikben rejlik a titkuk. a varrások, a flitterek, a gombok, a szövegek, az anyagok, a színek... jaj. minden elismerésem, mert nagyon eltalálták, hogy mi fogja meg a gyerekeket - és a szuper lelkes anyukákat egyaránt :)

ma reggel elvittük a kis nőt balett órára. ezért gyógyultam lelkesen, mert ezt látnom kellett. a kis nőt persze nem különösebben izgatják a márkák vagy bármi ilyesmi - na de a tütük... minden nap, amikor hazajön képes átöltözni és persze mindig valamilyen királylány ruha kell. nos, ma hivatalosan is felvehette a lenti balettcipős felsőjével együtt (csak barna tütüvel) és ettől roppant boldog volt. mi meg attól, hogy mozog és nagyon nagyon élvezi.

érden, a védák házában voltunk, amiről csak szuper jókat tudnék mondani: szép, kellemes hangulatú hely és az ott dolgozók pedig elképesztően kedvesek, ez az, ami engem mindig nagyon megfog - feltétlenül megyünk jövő héten is! :)

most pedig nézzünk egy kis vidám szombati tütü összeállítást, mert ma NEM dolgozunk :)

az eredeti next szett:


és tadammmmmmm, alma ma az első balett óráján:


next... ki más találna ki tütüt a pizsamához? mennyire édes már???


alma persze még kutyát is ebben sétáltat lehetőleg :)))


 a bébi fotósok sem tudnak neki ellenállni persze... nézzünk pár nagyon cukit...
egy kis dekoráció...


és az extra a legvégén:


jövő héten apa is résztvesz az órán :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése