2012. november 29., csütörtök

vidám piros a hálóban

az imádott pirosom... ami hálószobába egyébként a "hivatalos" állaspont szerint nem való. ami azt illeti, szerintem sem: ha teli falfelületeket színezünk pirosra, akkor hamar "túl sok" lesz. de ha csak kicsit (?) fűszerezzük vele a szobát...? :)

gondolom észrevettétek, hogy egy nagyobb házat részletekben mutatok be: hol egy gyerekszobát, hol egy fürdőt, hol egy férfi hálószobát... ma ilyen virágos hangulatban vagyok, így most jöjjön a "lenti szoba"! a feladat az volt, hogy készüljön el egy diszkrét, visszafogott, hangulatos hálószoba a ház asszonyának. őőőő... én kicsit másképp gondoltam és mindenképp meg kellett bolondítanom ezzel a tapétával, nem tudtam neki ellenállni - ugye milyen vidám lett? :)


 

 

(és ami még hiányzik: a komódon álló csodaszép csokoládébarna lámpa kreáció, az ágy fölötti képtartó polc, a mennyezeti lámpa - ami a képen csak egy körte még :), amelyet direkt ehhez a szobához készíttettünk, szintén natúr színű - tehát gyakorlatilag minden kiegészítő, ami egy szoba lényegét adja - igyekszem majd pótolni a képeket egyszer, ha meglesznek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése