2012. december 18., kedd

nem mellékes! :o)

ígértem mára a tegnap bemutatott fürdőhöz tartozó mellékhelyiséget... mert a wc igenis fontos hely, nem mellékes, hogy milyen - elvégre többszor is megfordulunk ott egy nap.

a lakberendezés egy nagyon intim szakma. a megbízóknak eleinte nehezére is esik annyira megnyílni, hogy legbensőségesebb szokásaikról számoljanak be, nyilván senki nem fogja azzal kezdeni a beszélgetést, hogy nekem mindenképp legyen egy újságtartó a vécémben és magától érthetődő, hogy pár pirulás és mosoly kíséri azt a kijelentésemet, hogy márpedig elérhető távolságra kéne rejteni a pót wc papírokat és egyéb egészségügyi dolgokat, mert bárki kerülhet kellemetlen helyzetbe és nem szeretne négykézláb indulni egy kis papír vagy egyéb keresésére... (ki mondta, hogy nem vidámak ezek a megbeszélések?! :)))))

ez a wc volt az egyik nagy sikerélményem, mert pár héttel később felhívott a tulaj, hogy ezt el kell mondania, de ő annyira szereti ezt a vécét (!!!), mert olyan szép és olyan kellemes ott lenni... hát nem megéri komoly figyelmet fordítani erre az egyáltalán nem mellékes helyiségre?! :)

a terv...
munka közben "kibelezve" :)


és a majdnem kész "mű" (nem hivatalos fotózás, elnézést a nem túl jó képekért):


burkolat: merkapt
grespania veneta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése