2012. december 17., hétfő

tervezzünk fürdőszobát!

egyetlen támpontom volt: "eszter, legyen ütős!" - oké :)

a saját terveim alapján készített fa ajtók és a tulajdonos megismerése azért elég komoly ihletet adtak a színekhez, mindenképp a barnás árnyalatokban kellett gondolkodni. több burkolat is versenyben volt, mire megállapodtunk egyben a tulajjal: igen, ezzel tervezzünk... nos, az utolsó pillanatban titokban teljesen beleszerettem a grespania csodaszép veneta családjába, úgy éreztem ezzel még szebb lesz és még éppenhogy benne vagyunk a megadott árkeretben... így meglepetésszerűen ezt a tervet adtuk át.

ahogy a tulajdonos nagyon frappánsan mondta: őt azért hívják megbízónak, mert megbízik bennem, így férfiként rábólintott a kopott arany virágokat (is) tartalmazó tervre... :o)


nézzük először a terveket... ahol a csempe valódi színe nem jön át igazán, sokkal hidegebbnek hat, holott a bézs lapok igazán meleg színűek, lásd lejjebb...
a végeredményt kezdjük az ajtókkal... (csak mert a tervben egy sablon ajtó van)


munka közben maszatosan (mennyire édesek már a kád lábai ilyenkor? :)itt már kicsit rendezettebb a helyzet, alakul... csak "enyhén" poros :)


a szekrénynek és a tükörnek még nyoma sincs... milyen kis csupasz így!


de végül persze megérkezik a csodálatos lebegő szekrény és sarok zuhany kabin is...

burkolat: merkapt
grespania veneta
lebegő szekrény méretre készítve: febrill

(holnap jön a hozzá tartozó mellékhelyiség :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a burkolat, pont kell ennyi csillogás egy fürdöbe. Amikor én újítottam fel a fürdömet, hiába forgattam a fürdöszoba katalógust , nem akadtam ilyen szép falburkolatra. Igaz, nagyon rég volt. Mellesleg a hosszú mosdópult a sok fiókkal is nagyon szép. Dávid

    VálaszTörlés
  2. köszönöm szépen! :) a hosszú munkapult egyedi asztalos munka eredménye. a burkolat kiválasztása pedig nem volt egyszerű, de végül ez a grespania nyert a dögös kopott arannyal :)

    VálaszTörlés