2013. február 14., csütörtök

ájlávjú

most azért törtem egy kicsit a fejemet... hogy mit is írjak pontosan? aki ismer, tudja, hogy alapvetően nem vagyok egy valentin napos csajszi. nem szeretem a kicsicukipirosszívecskés plüss állatokat és a fényes héliumos lufikat. a csokinak és virágoknak pedig bármikor örülök. tehát nem feltétlenül szívecskék között élem meg a valentin napot. (arról nem is beszélve, hogy angliában nőttem fel, ahol valahogy nem csak a szerelmeseknek szólt ez a nap :)))

vagy csatlakozzak a trendi "áh, engem nem érdekel a valentin nap" folyamhoz, mert ugye épp elég közhelyünk született már arra nézve, hogy miért csak egy napon szeretnénk egymást, satöbbi, satöbbi. tök menő, nem?

nos. én ma elvittem a gyereket az óvodába, beültem egy kávéra, hazafelé pedig beugrottam a kisboltba kifliért. két csoki volt a pénztárnál. a szív alakú milka és a sokkal drágább nemtudom mi, kerek dobozban. ez utóbbi finomabb. megvettem. itthon átadtam életem párjának és "mellékesen" elmondtam neki, hogy nagyon szeretem. mert miért ne? :)

a világ összes blogja tele van most valentin napi ötletekkel... napok óta. ezért feljogosítva érzem magam, hogy megmutassam, hogy mit készíthettél VOLNA, ha időben észbe kapsz :) és tudod miért teszem? ja, elég ciki, ha az én blogom nem erről szól valentin napon? nem, szerintem nem ciki, viszont kétségtelenül illő, ahogy a karácsonyról is egy kicsit kellemesebb decemberben írni mint juszt-is-júniusban. különben is. mindig is azt mondtam: szeressükegymástgyerekek. ellentmondva a trendi "nem érdekel a kötelező szeretet" véleményeknek: akinek csak ma megy, akkor legalább ma tegye. akinek nem ettől függ, az pedig úgyis mindig és bármikor szeretni fog, mások véleményétől függetlenül.

a kedvencem szeretlek ötletem pedig feltétlenül az alábbi tábla... azt gondolom az év minden napján, bármely lakásban megfér... és ha nem is kell minden nap "frissíteni", mert az igenis irreális elvárás lenne egy egészséges kapcsolatban, azért hátha a feleknek néha-néha eszükbe jut meglepni a másikat egy-egy napon a gondolataikkal :)a legcukibb kategória győztese nálam ez a párna. ezt nagyjából BÁRKI elkészítheti.
(megjegyzem bármikor. ami azt illeti a mi kanapénkra nagyon is illene a piros... :))


aztán, hogy minél több képem legyen nekem is, mutatok még pár hangulatos ötletet:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése