2013. február 23., szombat

élménybeszámoló a borospincéből

diósdon sok borospince van az ófaluban található házak alatt... ma délután a szomszédunkhoz voltunk hivatalosak, mint kiderült, nekik is van egy borospincéjük... és nekem erről most azonnal írnom kell egy kis élménybeszámolót! :) nem, nem a bor miatt, mivel én nem is iszom alkoholt, ahogy ma sem tettem. és igen, ki fogom fejteni lakberendezési szempontból is.

de először a vendéglátás... szóval nem tudom ez hová, milyen blogba kívánkozik, de én teljesen ellágyulok ettől a fajta vendéglátástól, amikor ennyire készülnek, ilyen csodálatos tálak kerülnek elő, minden díszítve, gondosan, szeretettel elkészítve... hát végem van. mondjuk mi azt hittük, hogy tényleg csak kenyér-szalonna-hagyma kombó lesz, elvégre dumálni gyűltünk össze, ezért vittünk egy frissen sült kenyeret és egy padlizsánkrémet. majd megláttuk ezt az igazi terülj-terülj asztalkámat, a csodálatos pincét, a sok gyertyát, a kandallót benne... 3-kor érkeztünk, majdnem 10 volt, amikor eljöttünk - és akkor is csak a kicsi lány miatt :)

ez a borospince dolog... az én drága férjemnek az egyik gyenge pontja. és tudod mit? teljes mértékben megértem. voltunk mi már luxus villa alatti több részre osztott pincerendszer-dühöngőben (itt aztán bármi mehet, még akkor is ha alszanak a gyerekek :)) és igazi dohos borospincében is. de ez a ma esti élmény engem különösen meghatott. a társaság, a finom falatok, a hangulat...

sajnos nem volt nálam a telefonom, így nem készítettem fotókat, amit most már nagyon bánok - de mindenkinek ilyen szomszédokat kívánok. és ha van rá mód: egy borospincét!!!!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése