2013. március 22., péntek

irodatervezés folyamatban: sötétszürke falak

még a személyes találkozónk előtt megnéztem a cég profilját - és azonnal beugrott a kép, hogy milyen lesz az irodájuk: sötétszürke, magasfényű fehér, piros... konkrétan láttam magam előtt a hatalmas fekete-fehér fotótapéta előtt álló piros retro forgófoteleket...(ezek már ott is állnak a helyükön és várják, hogy a fotótapéta megérkezzem angliából.)

és ha van valami, amitől szárnyakat kap az ember, az az igazán jófej megrendelő,  aki nyitott, megbízik benned és roppant lelkes. (szóval nekem most nagyon jó :)) de olyannyira, hogy amikor azt mondtam, hogy a fal egészen sötét szürke lesz ebben a pici irodában, a szemük nem rezzent. "rendben." naggggyon vagány.

a sötétszürkétől egyébként nem szabad félni... mert gyönyörű. nem sötétíti, hanem inkább elmélyíti a teret és a magasfényű fehér bútorok csodálatosan fognak kiugrani a sötét háttérből...

és ezért :)


néhány gyönyörű példa...


 


najó, kicsit engedlek titeket kukucskálni :)
itt a retro fotel (szekplaza.hu 37.000,- ft / db) és a hozzá választott csodaszép magasfényű asztalka (kika 18.000,- ft)... azért a piros tálcás is versenyben lett volna, de sajnos abból nem volt fehér színű. vahahah, még 2-3 hét és jöhetnek a kész "előtte-utána" fotók... :)


1 megjegyzés: