2013. április 18., csütörtök

a nagyi bútorai - új köntösben

itt vannak a lomtalanítások és jómagam is (sajnos) most vagyok túl a nagyi lakásának kipakolásán... a pincében egy olyan, de OLYAN asztalkát találtam, hogy hú... ha majd meglesz az a bizonyos új ház, meg fogom mutani, hogy mit csináltam vele, mert biztosan új színt kap :)

ide tartozik az a kis történet, amikor még nagyon nagyon régen a visegrádi utcában laktam és hazafelé menet a blaha lujza téren megláttam két gyönyörű fa széket. kis kosztümben, ahogy voltam lecsaptam rájuk. a villamosra sajnos nem fértem fel velük, de mivel nem voltak túl nehezek, gondoltam sebaj, lesétálok velük a nyugatiig, semmi gond... az astoria környékén már kezdtek mondjuk egyre nehezebbé válni, de mivel épp csengett a telefonom, szépen leültem az egyikre és úgy beszélgettem. (így utólag belegondolva, elég érdekes látványt nyújthattam :)) amint letettem, odajött valaki, hogy átvenné, megvenné. de mivel akkor már 20 perce cipeltem őket, nem volt az a pénz, hogy odaadjam... a nyugati aluljáróban már olyan nehezek voltak, mintha ólomból lennének, majdnem feladtam két percre a céltól... de valahogy csak felvittem őket és évekig nagy kedvencek voltak :))

szóval mindenki járjon nyitott szemmel az utcán, a vaterán és a nagyi lakásában is, jól gondoljuk meg, hogy mit dobunk ki, mert lehet, hogy felújítva egy kis festékkel és új kárpittal egészen máshogy nézne ki... egy-egy ilyen darab pedig önmagában képes feldobni egy egész szoba hangulatát.

néhány nagyon szép ülőalkalmatosságot mutatok most be - ugye, hogy szépek lettek?!


és a mai kedvencem :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése