2013. április 15., hétfő

álom gardróbok

jól eltűntem, ugye? a helyzet az, hogy egyetlen hetünk volt teljesen kirámolni és kitakarítani nagymamám lakását... az elmúlt napokban leginkább tréningalsóban éltem egy létrafokon, kezemben egy vödörrel vagy ecsettel... reggeltől estig. az, hogy fáradt vagyok nem a megfelelő kifejezés, de nemsokára újjá születek, megígérem :)

ezen felbuzdulva a rend és rendezettség jegyében csodálatos gardróbokat gyűjtöttem össze... minden nő álma. és talán minden férfié is. szóval - ideális esetben - az egyik legfontosabb része minden lakásnak és háznak, minden ruhánk és kiegészítőnk elnyelője, az a hely, ahol néha csak úgy leülnénk nézelődni, majd felpattannánk próbálgatni, mint egy boltban... a legnagyobb vágyunk. (ugye????? :)))


minden viccet félretéve, tényleg egy csodálatos "találmány". ha van rá helyünk, igyekezzünk külön helyiséget kialakítani neki, hogy ne kelljen a hatalmas ruhásszekrényeket nézegetnünk. minden helyiségnél gondoljunk a tárolásra - legfőbbképpen az előszobában. bezony. ideális esetben az akasztós és cipő lerúgós hely mellé próbáljunk egy gardróbszobát helyezni az alaprajzon, ami elnyeli a család összes tagjának valamennyi kabátját, cipőjét, táskáját, bőröndjét, stb. belegondoltál már, hogy ez MENNYI cucc egy család esetében? már az alaprajz készítésénél gondoljatok erre...

nos, tobzódjunk együtt :)

és a kedvencem... :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése