2013. április 5., péntek

singer varrógépasztal - újragondolva

ezt most nem merő passzióból gyűjtögettem... hiszen nekem is van itthon egy, ami nem csak szép, de emlék is kötődik hozzá. sajnos nem családtagtól örököltem, de így is mindig mosolyt csal az arcomra... évekkel ezelőtt, a kedves férjem, aki akkor még nem volt a férjem, tudta, hogy nagyon szeretnék egy ilyen varrógépasztalt. titokban figyelte a vaterát, hogy talál-e nekem egyet és meglett az eredménye. még ennél is nagyobb titokban hozta el, bepréselte valahogy az autó hátsó ülésére és soha nem fogom elfelejteni, amikor átadta. a kórház előtt várt, ahol apukámat ápolták... finoman szólva sem volt jókedvem aznap (sem), kit ne viselne meg az intenzív osztály látogatása napi kétszer... és amikor lementem, ott várt a kapuban hatalmas mosollyal az arcán, amit először nem tudtam mire vélni, sőt észre sem vettem a kocsiba beszuszakolt asztalkát, hiába várta, máshol jártak a gondolataim. kitartóan mosolygott és éreztem, hogy valami elkerülte a figyelmemet. én úgy, de úgy örültem ott és akkor ennek az asztalkának, hogy azt el sem hiszitek! :)

szinte minden nap, amikor elmegyek mellette, rámosolygok. és tudom jól, hogy ha majd meglesz "az új ház", biztosan jön velünk... de szerintem valamilyen más formában. egészen biztosan le fogom festeni vagy kap egy új asztallapot... attól sem riadok vissza, hogy különleges színt kapjon, ezért gyűjtögettem pár képet inspirációnak.

először is, bármikor vehetsz magadnak egyet, mert ki lehet fogni jó áron is... pl. A VATERÁN, akár 10-15 ezer forintért is, varrógéppel együtt.


vagy akár csak a LÁBAKAT... ezt itt 14 ezerért találtam, de olcsóbb is lenne, hiszen ha le akarjuk úgyis festeni, nem számít az állapota.


ilyen szépségeket lehet kihozni belőle... ugye, hogy megéri? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése