2014. október 2., csütörtök

kész a siófoki nyaraló!

emlékeztek még erre a nyaralóra, amiről korábban írtam? végre végre és végre sikerült pár fotót készítenünk kész állapotában. és meg kell mondanom, hogy egyszerűen imádom a végeredményt :)

egyszer nagyon régen egy lakberendező azt mondta nekem, hogy soha ne menj vissza a kész munkád helyszínére... nehogy olyat találj, amiért azonnal nyúlnál, hogy arrébb tedd, vagy akár azonnal eltűntesd a helyszínről... mert az már nem a te dolgod, az ő életük, az ő saját összképük.

visszamentünk. és hatalmas, de hatalmas dícséret illeti a kedves háziasszonyt, mert remek ízlése van és csakis hozzátett a végeredményhez minden tekintetben. szóval ez a kicsit kopott, kicsit ódivatú balatoni nyaraló végül egy csodaszép, hangulatos, otthonos zúg lett, ismét egy olyan hely, amelyre azt tudom mondani, hogy JÓ ott lenni... mintha csak a tengerparton élnénk... :)

a konyha előtte barátságtalan volt és nem valami funkcionális. utána viszont hamar kiderült, hogy milyen sok minden elfér kis helyen - és nagyon szép lett!a nappali előtte és utána...

a lépcső és a mennyezeti lambéria előtte klasszikus formájában eléggé nyomasztó volt, a fenyő színű lépcső meg egyenesen unalmas... de a hangulatos lambériát vétek leszedni: mindent fel lehet dobni egy kis átgondolt színtervezéssel :)
ha felnéztünk előtte, egy elég ijesztő lámpa nézett vissza ránk. ezt egy könnyed krém színű csillárra cseréltük.

a galéria a nappali fölött korábban... hogy is fogalmazzunk? nos, a tapéta feltétlenül külön figyelmet igényelt :))))) hangulatos hálószobává változott.

az icike picike fürdőszobában egyszerűen csoda történt. előtte így nézett ki:


most viszont világos, fényes és nem utolsó sorban szuper kényelmes :)a gyerekszoba is vidám tengerész birodalommá változott! :)és hogy melyik a kedvenc helyem ebben a kis ékszerdobozban? a kedves tulajdonos hölgy által egy szuper ötlettel létrehozott egyszerű (hiszen csak két párnából áll), ám annál aranyosabb kis kuckó a lépcsőfordulóban... ugye, hogy ide le KELL ülni, azonnal?! :)


5 megjegyzés: