2014. november 4., kedd

tulipános esküvő a kopaszi gáton

jaj, olyan régóta vagyok adósotok egy csomó esküvői képpel... elnézést :) kicsit sok minden történik most körülöttünk és kicsit el is utaztunk... de most már itt vagyok és töltögetem föl a csodás fotósok csodás képeit. (mert az ugye nem jó, amikor RÁM bízzuk a fotózást :))))))

esküvő: 2014. szeptember, KATA és FRANK
helyszín: Café Ponyvaregény Kopaszi gát
fotó: INMOTION / buza virág fotó

szóval ennek a történetnek a főszereplői egy nagyon kedves magyar leányzó és holland párja. mi a közös nevező? hát persze, hogy a tulipán :) a meghívóikról már írtam korábban ITT.

a dekorációt is természetesen ehhez a vonalhoz igazítottuk: fa tulipánok, egy kis finom csipke, egy kis zöld, amely remekül harmonizál az étterem székeivel. köszönetajándékként természetesen tulipán virághagymák... és egy csodálatos szeptemberi tulipáncsokor. (itt most azért mesélnék arról a pechről, hogy pont azon a héten volt virágkiállítás a piacon, így korábban kellett elhoznom a virágokat és életben tartani őket a nagy napig... na már most a tulipánoknál ez nem annyira egyszerű feladat. gondoltad volna, hogy két napig víz nélkül voltak egy vázában, papírba csavarva a virágárus javaslatára, hogy ne nyíljanak? a harmadik napon kicsit pánikoltam és mégis adtam nekik egy picike vizet. egyébként meglepett, hogy napok múlva is frissek, ropogósak voltak, tehát tényleg működött :) reggel bejöttek, estére kimentek a verandára, hogy hűvösben legyenek... a végére már szerintem azt hitték, hogy én vagyok az anyukájuk, annyit tutujgattam őket :))))) a végeredmény szerintem magáért beszél: egy finom, lágy, meghitt esküvői hangulatot sikerült teremteni a párnak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése