2017. október 27., péntek

hangulatos kislakás a belvárosban előtte-utána képekkel

elnézést kérek a folyamatos eltűnési kísérleteimért... az az igazság, hogy nagy nehezen megtalálom az egyensúlyt a munka és a magánélet között - de ennek a blogom látja kárát. azaz valamit nem jól csinálok :) igyekszem mostantól sokkal aktívabb lenni!

ez a kislakás nemrég készült el: egy kicsit ódivatú, egy kicsit sötét, egy kicsit élettelen volt előtte. sok fehér színnel és vidám kiegészítőkkel igyekeztünk feldobni a teljes felújítást követően (gyakorlatilag csak a fűtéshez nem nyúltunk, ezen kívül a teljes villanyhálózat, fürdőszoba, konyha, padlóburkolatok... tehát minden megváltozott. ezt a munkát is imádtam és szerintem ez látszik is rajta :)))

nézzünk pár képet az előtte lévő állapotról... (szerintem egyetértünk, hogy a fürdőszoba volt a legijesztőbb :))a kicsi, ám annál furcsább alakú fürdőszoba hófehér csempét kapott és teljesen új elrendezést is.
az opoczno magasfényű fehér csempéje az egyik kedvencem. a 3d lapja is nm áron van! hozzá az apró ezüst mintás dekort választottam a wc mögé és a zuhany hátsó falára. egyszerű és letisztult.


a lakás pedig új, világos, fiatalos színeket kapott :)


és végezetül pár kedvenc munkaközi fotóm (amelyek inkább színhelyesek), mert ezeket mindig imádom sutyiban fotózni - egy kis kupi, egy kis létra vagy porszívó a képen, egy kis festő popsi :)))
és amit mindenki megkérdezett: a nagy zöld leveles tapéta. ez FOTÓTAPÉTA, csak úgy, mint a mini hálóban található utcakép. mosható, de kerül elé üveg a konyhában. mivel nem találtam PONT OLYAN tapétát, amilyet elképzeltem, ezért készíttettem... ugyanis tapéta jellegű fotótapéta is készíttethető ám. a shutterstock oldalról kiválasztott végtelenített minta háttér színét kifehérítettük és jóóóóóó nagyra vettük a leveleket az izgalom kedvéért. (a SEAMLESS szó beírásával tudsz végteleníthető tapétásítható képekre keresni a fotó oldalakon.)
a hálószoba annyira pici, hogy kellett egy kis tükör a szekrényre és egy jól megválasztott fotótapéta általi mélységgel való csalás... és nagyon nehéz volt ezt a képet megtalálni, ahol a mennyezeti ugrás pont jó helyre esik a képen :) mivel a lakás a belvárosban található, ez a kis utcarészlet pont megfelelőnek bizonyult és optikailag komolyan megtévesztő :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése