én

évekkel ezelőtt, közgazdászként az excel táblázatok és pénzügyi kimutatások között kotorászva emlékszem, azon gondolkodtam, hogy mennyivel kellemesebb lenne ez az iroda, ha a szekrény átkerülne a másik oldalra, kicsit színesebb lenne a függöny, és különben is, miért nem festjük már át ezt a falat...?

hát igen. az ember nem mindig találja meg elsőre a saját útját, de annál szerencsésebbnek mondható, ha végül van mersze változtatni. közgazdász és újságíró diplomával a kezemben, miközben már évek óta segítettem másoknak a lakásuk átalakításában, valamint újonnan épülő házaik átgondolásában, úgy döntöttem ezen az úton haladok tovább: kitűnő eredménnyel végeztem el a Junior Art Lakberendező iskolát, és szerencsésnek érzem magam, hogy a mai napig ezen, a szívemhez legközelebb álló területen tevékenykedhetek.

ezzel a bloggal pedig pontosan azt a két dolgot tudtam ötvözni, amit a legjobban szeretek: írni és alkotni :) napi szinten tudom a kapcsolatot tartani a lakberendezés iránt érdeklődőkkel, megoszthatom a gondolataimat a különböző trendekkel és stílusokkal kapcsolatban, illetve bemutathatom a munkáimat.

köszönöm szépen, hogy velem tartasz! 

itt vagyok én. itt vagyunk mi :)2 megjegyzés:


  1. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for novice blog writers? I'd certainly appreciate it. itunes sign in

    VálaszTörlés
  2. Hello Jackie and Peter, Just a quick thanks a lot for all the work the two of you put in, to have me out in the mess the Royal Bank created. mortgage calculator In most of Canada, this tax is levied by the provincial government, with Toronto being the exception: it's the one municipal government that levies one more land-transfer tax on top of the provincial tax. mortgage payment calculator canada

    VálaszTörlés