én

évekkel ezelőtt, közgazdászként az excel táblázatok és pénzügyi kimutatások között kotorászva emlékszem, azon gondolkodtam, hogy mennyivel kellemesebb lenne ez az iroda, ha a szekrény átkerülne a másik oldalra, kicsit színesebb lenne a függöny, és különben is, miért nem festjük már át ezt a falat...?

hát igen. az ember nem mindig találja meg elsőre a saját útját, de annál szerencsésebbnek mondható, ha végül van mersze változtatni. közgazdász és újságíró diplomával a kezemben, miközben már évek óta segítettem másoknak a lakásuk átalakításában, valamint újonnan épülő házaik átgondolásában, úgy döntöttem ezen az úton haladok tovább: kitűnő eredménnyel végeztem el a Junior Art Lakberendező iskolát, és szerencsésnek érzem magam, hogy a mai napig ezen, a szívemhez legközelebb álló területen tevékenykedhetek.

ezzel a bloggal pedig pontosan azt a két dolgot tudtam ötvözni, amit a legjobban szeretek: írni és alkotni :) napi szinten tudom a kapcsolatot tartani a lakberendezés iránt érdeklődőkkel, megoszthatom a gondolataimat a különböző trendekkel és stílusokkal kapcsolatban, illetve bemutathatom a munkáimat.

köszönöm szépen, hogy velem tartasz! 

itt vagyok én. itt vagyunk mi :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése