esküvők


tudni kell, hogy ez az egész hobbiként indult, egy nagyon kedves barátnőm javaslatára, mondván, hogy olyan jó a kézügyességem és úgyis szeretek ilyenekkel bíbelődni, mert végülis ez is egyfajta "lakberendezés" kicsiben... :) ez a "hobbi" mára azért kinőtte magát, de a mai napig sikerült megőriznem a lelkesedésemet az esküvői dekorációkkal kapcsolatban, hiszen a trendek is folyamatosan változnak, a párok pedig egyre bátrabban kísérleteznek a merészebb ötletekkel (és különben is, van-e szebb nap, mint egy esküvő napja? :))

az elmúlt évek alatt teljesen beleszerettem a virágok világába is és egyre nagyobb élvezettel vetem bele magam a szebbnél szebb csokrok megálmodásába és elkészítésébe.

sok szeretettel segítek minden apró részlet kidolgozásában, a meghívók elkészítésétől a rendezvény dekorációján át a virágokig - tényleg mindenben. még akkor is nyugodtan felhívhatsz, ha úgy érzed, kicsit összecsaptak a fejed fölött a hullámok és elvesztél a sok feladatban - egészen biztosan meg foglak tudni nyugtatni, hogy minden a legnagyobb rendben lesz :)esküvői dekoráció referenciákat ITT találsz!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése